Workshops en cursussen

Workshops

Workshops staan bij ons in het teken van veel plezier.

Deze workshops zijn op verschillende manieren te boeken, met een groep of alleen tijdens een open workshop. 

We hebben een agenda op onze site staan, via deze agenda kunt U zich opgeven voor een open workshop, dit staat bij de workshop aangegeven.

Wilt U met een groep(vanaf 4 personen) komen kunt U zelf kijken of de gewenste dag nog vrij is en dan ontvangen we graag een berichtje met hoeveel mensen U wilt komen.

Er zijn meerdere workshops te boeken, maar we hebben 2 workshops die het meest geboekt worden.

 

-Zilveren ring smeden: vanaf 4 personen 70,- euro p.p. en vanaf 6 personen 65,- euro p.p. Deze workshop kan tevens ook in het goud  uitgevoerd worden,  maar dan gelden er andere prijzen.

-Watergieten: vanaf 4 personen 80,- euro p.p. en vanaf 6 personen 75,- euro p.p. Deze workshop kan tevens ook in het goud uitgevoerd  worden, maar dan gelden en andere prijzen.

Cursussen

U kunt bij ons op een goede en gedegen manier leren goudsmeden. Wij werken volgens de ambachtelijke manier en proberen dit met al ons enthousiasme en plezier, in het goudsmeden, over te brengen op onze cursisten. 

De cursustijden zijn in de winter Maandag-, Woensdag-, Donderdagavond van 19.00 t/m 22.00 uur en Zondag van 10.00 t/m 13.00 en van 13.00 t/m 16.00 uur. In de zomer valt de woensdagavond weg.

U kunt via de agenda op onze site aangeven wanneer U wil komen, we hebben 11 werkplekken.

U bepaalt dus zelf wanneer U wil komen, niet wij.

We werken met een "10 ritten kaart" en deze kaart kost 210,- euro.

Iedere cursist heeft zijn eigen opdrachten, we werken niet met een lesboek, zo kan iedere cursist op zijn eigen tempo aan zijn eigen opdracht werken.